Γιορτή του Πατέρα 2022: Ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς μπαμπάδες!

Μπαμπάκας, μπαμπούλη, πατερούλης… με μπόλικα χαϊδευτικά ονόματα και λίγο καλόπιασμα, είναι ο άνθρωπος που δεν μας χαλά χατίρι. Όσο κι αν μεγαλώνουμε, ο μπαμπά μας συνεχίζει να κάνει αμέτρητα πράγματα για εμάς γιατί είναι ο άφαντος ήρωας, το αυστηρό… αρκουδάκι της αγάπης, ο αιώνιος κριτής και φύλακάς μας.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο μπαμπάς έχει την τιμητική του. Ας του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ με δώρα που ξεχωρίζουν, όσο ξεχωρίζει κι η σχέση μας μαζί του! Πιο κάτω, βρες μερικές σούπερ ιδέες που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον δικό σου μπαμπά για την φετινή Γιορτή του Πατέρα.

Ψησταριές και BBQ

Αν είναι λάτρης του μπάρμπεκιου και δεινός ψήστης, θα χαρεί ιδιαίτερα με μια νέα ψησταριά γκαζιού, ένα νέο ηλεκτρικό γκριλ ή εξειδικευμένα αξεσουάρ και εργαλεία που θα το κάνουν το υπαίθριο grilling station που έχει ήδη στήσει, ακόμη πιο λειτουργικό και εντυπωσιακό.

Περιποίηση και προσωπική φροντίδα

Όλοι οι μπαμπάδες θέλουν να περιποιούνται το πρόσωπό τους, ακόμη κι αν δεν το κάνουν πολύ συχνά. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις του, μια ποιοτική ξυριστική μηχανή ή trimmer ή και μια εύχρηστη κουρευτική μηχανή, θα τον βοηθήσει να αισθανθεί νέος και ωραίος, ανά πάσα στιγμή.

Μικροεργαλεία

Μήπως έχει κάποιο χόμπι που έχει παραμελήσει ή έχει δείξει ενδιαφέρον να μάθει μια νέα τέχνη αλλά δεν βρίσκει το χρόνο; Πάρε του δώρα που θα τον βοηθήσουν να αναδείξει τη δημιουργικότητά του όπως ένα καλό πιστολάκι γόμας για μοντελισμό, ένα επαγγελματικό πυρογράφο και διάφορα σετ για να δοκιμάσει νέα χόμπι όπως χάραξη γυαλιού και ξυλουργική.

Αυτοκίνητο και μηχανή

Οι car lover μπαμπάδες θα εκτιμήσουν πρακτικά γκατζετάκια για το όχημά τους όπως Bluetooth αξεσουάρ, ραδιόφωνα νέας τεχνολογίας και φορτιστές. Για τον  μηχανόβιο μπαμπά, προτιμήστε αξεσουάρ που του δίνουν περισσότερη ελευθερία ή προστατεύουν την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, όπως ειδική βάση κινητού, σετ επιδιόρθωσης ελαστικών, ή ακόμη και προστατευτικό κάλυμμα.

«Υπαίθριοι» μπαμπάδες

Δεν τον χωράει το σπίτι και ψάχνει συνεχώς δικαιολογίες για να βγει έξω στη φύση και να διοργανώσει την επόμενη εκδρομή; Εξόπλισε τον «υπαίθριο» μπαμπά με ό,τι χρειάζεται για υπέροχα πικνίκ ή οργανωμένο κάμπινγκ με φίλους και φρόντισε να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να απολαμβάνει ευχάριστες ώρες έξω από το σπίτι… φροντίζοντας τον κήπο.

Γυμναστική με τα όλα της

Τέλος, αν είναι fitness freak, τότε η επιλογή δώρου είναι σχετικά εύκολη. Στα καταστήματά μας θα βρεις μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ ποδηλάτου καθώς και προϊόντα μεταφοράς, αποθήκευσης και συντήρησης αλλά και διάφορα επώνυμα όργανα γυμναστικής και εξειδικευμένο εξοπλισμό και ρουχισμό για το καθημερινό του workout session.

Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα λοιπόν και να θυμάσαι πως αν δεν έχεις βρει ακόμη το τέλειο δώρο… μια δωροκάρτα από τα αγαπημένα του Superhome Center, είναι πάντα μια σούπερ λύση!

<